Uw onafhankelijk BMW specialist
Diensten2020-02-22T14:53:09+00:00

DIENSTEN

ONDERHOUD – MECHANIEK

Alle onderhoudswerken en bij komende werkzaamheden worden uitgevoerd in onze werkplaats. Deze is uitgerust met de hedendaagse apparatuur om u wagen steeds in top conditie te laten vertoeven.

Bovendien kan u genieten van meer dan 60 jaar professionele ervaring en 25j motorsport ervaring voor een vlugge diagnose.

Uw auto laten keuren behoort ook tot een van onze diensten.

Onderhoud - BMW garage Petroons
BMW-Garage-Petroons-Aanvullen-Airco

KOETSWERK

Voor alle koetswerk herstellingen kan u ook bij ons terecht, wij werken volgens uw budget met al dan niet nieuwe originele wisselstukken of tweedehands wisselstukken indien mogelijk.

Ook voor alle tussenkomsten met expertbureaus en verzekeringen kunnen wij uw wagen terug in oorspronkelijke staat  brengen.

VERKOOP – AANKOOP

Verkoop

Wij kunnen steeds voor ieders budget een tweedehandswagen aanbieden als ook uit de cataloog nieuwe wagens. Met 1 of 2 jaar garantie heeft u bij ons niets te vrezen. Wagens worden steeds geleverd met car-pass en het nodige onderhouds-boekje, deze worden op diverse punten gecheckt in onze werkplaats zodat u zorgeloos kan buiten rijden met u nieuw pareltje.

Aankoop

Gedacht aan verkoop van u wagen dan kan u ook bij ons terecht, wij garanderen steeds de correcte marktwaarde indien het voertuig in het bezit is van het onderhoudsboekje.

Velgen & Banden bij garage Petroons

BANDEN & VELGEN

Bij de juiste banden keuze helpen wij U graag verder. Vermits wij met verschillende groothandelaars werken kunnen wij elk type band aan een gunstige prijs/kwaliteit koppelen.

Ook uw winterbanden kunnen bij ons gestokeerd worden.

Heeft u oog voor siervelgen neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen alle originele velgen of merkvelgen leveren (ATS, DOTS, BBS,…)

SCHOONMAAK

Je auto een op fris beurt geven is ook bij ons geen probleem. Van hand car-wach tot polieren en simonizeren; kort weg uw lak een nieuwe beschermlaag geven oogt niet alleen mooier maar is ook een must voor de levensduur van uw voertuig. Zowel de binnenkant als de buitenkant krijgt bij ons een grondige beurt. Zo laten wij plastic, stof of leder er terug als nieuw uitzien.

TUNING & ACCESSOIRES

Wil je je voertuig een extra persoonlijke touch geven? Geen nood we helpen je graag verder met de nodige info:

  • Motor-vermogen

  • Verbruik

  • Remmen

  • Velgen

  • Ophanging

  • Sport uitlaten met attest