Garage Petroons is een onafhankelijk BMW en MINI specialist met meer dan 60 jaar professionele ervaring en 25 jaar motorsport ervaring.


Bij ons kan je terecht voor een snelle en correcte diagnose en een persoonlijke service.

Van aankoop en verkoop over onderhoud, reparatie, banden tot schoonmaak en tuning, voor alles hebben we een oplossing. 

 


VERKOOP – AANKOOP

Verkoop

Wij kunnen steeds voor ieders budget een tweedehandswagen aanbieden alsook uit de cataloog nieuwe wagens. Met 1 of 2 jaar garantie heeft u bij ons niets te vrezen. Wagens worden steeds geleverd met car-pass en het nodige onderhoudsboekje, deze worden op diverse punten nagekeken in onze werkplaats zodat u zorgeloos kan buiten rijden met u nieuw pareltje.

Aankoop

Gedacht aan verkoop van uw wagen dan kan u ook bij ons terecht, wij garanderen steeds de correcte marktwaarde indien het voertuig in het bezit is van het onderhoudsboekje.

 


ONDERHOUD – MECHANIEK

 

Alle onderhoudswerken en bijkomende werkzaamheden worden uitgevoerd in onze werkplaats. Deze is uitgerust met de hedendaagse apparatuur om uw wagen steeds in top conditie te laten vertoeven.

Uw auto laten keuren behoort ook tot onze diensten.


BANDEN & VELGEN

 

Bij de juiste bandenkeuze helpen wij U graag verder.
Vermits wij met verschillende groothandelaars werken kunnen wij elk type band aan een gunstige prijs/kwaliteit koppelen.

Ook uw winterbanden kunnen bij ons gewisseld en gestockeerd worden.

Heeft u oog voor siervelgen neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen alle originele velgen of merkvelgen leveren (ATS, DOTS, BBS,…)

 


KOETSWERK

 

Ook voor alle koetswerk herstellingen kan u bij ons terecht, wij werken volgens uw budget met al dan niet nieuwe originele wisselstukken of tweedehands wisselstukken indien mogelijk.

Ook voor alle tussenkomsten met expertbureaus en verzekeringen kunnen wij uw wagen terug in oorspronkelijke staat  brengen.

 


SCHOONMAAK

 

Je auto een opfrisbeurt geven is ook bij ons geen probleem. Van hand car-wach tot polieren en simonizeren; kort weg uw lak een nieuwe beschermlaag geven oogt niet alleen mooier maar is ook een must voor de levensduur van uw voertuig. Zowel de binnenkant als de buitenkant krijgt bij ons een grondige beurt. Zo laten wij plastic, stof of leder er terug als nieuw uitzien.

 


TUNING & ACCESSOIRES

 

Wil je je voertuig een extra persoonlijke touch geven? Geen nood we helpen je graag verder met de nodige info

  • Motor-vermogen

  • Verbruik

  • Remmen

  • Velgen

  • Ophanging

  • Sport uitlaten met attest